Onze geschiedenis

en dat al sinds 1988!

‘t Soetendal Urk

Urk dat is een soetendal, wie er is die blijft er al!

Onze naam ‘t Soetendal is ontleend aan ons eigen Urker Volkslied. Een echte Urker naam. Bekend bij jong en oud.

Op 12 oktober 1988 openden wij aan het Hofsteeplein onze deuren. De belangstelling was erg groot met name vanuit de jeugd. En wie de jeugd heeft, heeft de toekomst luidt het gezegde. 

Doordat het steeds drukker werd, werd al gauw duidelijk dat we moesten uitbreiden. 

In het jaar 1990 kwam er een groter winkelpand vrij, aan hetzelfde winkelplein en werd besloten om dat pand aan te kopen. Ook ons assortiment breidden we uit met o.a kaas, vers van ’t mes.  Zodat de combinatie van chocolade, Belgische bonbons en vers gebrande noten compleet werd. Ook gingen we ons specialiseren in het verkopen van cadeaus en relatiegeschenken. Regelmatig trekken we het land in om leuke en geschikte artikelen in te kopen en die op te vullen met wat wij allemaal verkopen.

Urk werd steeds groter en omdat regeren vooruitzien is ,startten we een tweede SOETENDAL, in een nieuw te openen Winkelcentrum Urkerhard in de nieuwbouwwijk van Urk. Een “lekkere” winkel met hetzelfde concept, die uit de verre omtrek haar klanten weet te trekken.

Wij staan bekend om ons vaste en vriendelijke  team van personeel die zeer betrokken zijn bij ‘t SOETENDAL.

Al met al een heerlijke winkel met al haar specialiteiten, waar we enorm blij en trots op zijn. Waar veel klanten zich wanen in vroegere tijden…

Kom een keer langs in onze winkels en maak kennis met een echt “URKER SOETENDAL”

In ’t Soetendal rondneuzen is een feest voor jong en oud.

U bent van harte welkom!

Want:

Urk dat HEEFT ‘t soetendal
wie er is die blijft er al!

TIP: een dagje Urk! Het oude Urk met zijn haven en veel bezienswaardigheden ligt op loopafstand van ’t Soetendal Hofstee.