Banketbakkersroom

Hallo allemaal☺

BLOG 1

Wat heb ik gemaakt…

‘ t Soetendal verkoopt van die zakken met van die HEERLIJKE banketbakkersroom. Wat kun je daar veel lekkers mee maken. Wilt u/ jij de dag goed beginnen, maak dan deze heerlijke roombolletjes. Of beter gezegd DROOMBOLLETJES! Heerlijk voor bij de koffie of thee en lunch. Dus aan de slag…

                           –  400 gram banketbakkersroom                                             

                            – 1000 ml water of melk

(Extra tip: verse ongeklopte slagroom gebruiken)

En dit alles door elkaar met de garde mixen.

Lekkere witte bolletjes/kadetjes en deze met de room vullen. Je kunt er makkelijk  6 stuks mee maken. Bestrooien met poedersuiker.  En is er over….dan kun je het voor cake vulling of als toetje gebruiken.

Nog een tip: je droombolletje met vers fruit bijv aardbeien garneren

                                    Eet smakelijk