Voor het lekkerste lekkers…

….en dat al sinds 1988!

‘t SOETENDAL TOPPERS

Winactie…

Winactie…

Maak kans op deze gave LOOPFIETS OF SKIPPY KOE voor de kids Bij aankoop van onze boerenkaas😋

Lubbie Bakker…

Lubbie Bakker…

Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van onze facebookactie. Je mag je prijs ophalen in onze winkel op de Hofstee #slagroommuizen

OPKNAPPERTJE…

OPKNAPPERTJE…

Opbouwen van je weerstand?!#smoothie #flessapvoorjeimmuunsysteem #ricolakeelsnoepjes

‘t SOETENDAL Nieuws

Speculaas

Speculaas

Voor het speculaas: 150 gKristalbloem (Koopmans)mespuntjezout75 gbasterdsuiker (donkerbruine)1 elspeculaaskruiden1 tlDr. Oetker Backin100 gboter (harde) Bereiding 1 Zo maak je de speculaas Meng bloem, zout, basterdsuiker, speculaas kruiden en Backin. Snijd de boter in...

Stroopwafels, zoete koek

Stroopwafels, zoete koek

Ingredienten: 500 gram bloem 250 gram gesmolten boter 150 gram witte basterdsuiker 50 gram gist een beetje lauwe melk een ei [voor de vulling:] 500 gram stroop 300 gram donkere basterdsuiker 75 gram boter een theelepel kaneelpoeder Bereiding: Het geheim van de...

Stroopsoldaatjes, ”Ouderwets lekker!”

Stroopsoldaatjes, ”Ouderwets lekker!”

Stroopsoldaatjes zijn echt heel eenvoudig te maken, al moet je natuurlijk wel oppassen met de hete suiker. Ga dus voorzichtig te werk, gebruik spullen die tegen flinke hitte kunnen en steek de papieren pijltjes in een pan met...